Persoonlijk

therapie-abcoude-emdr-karin-kruisweg

Wie ben ik?

Ik ben therapeut, Coach, EMDR Practitioner, Mindfulnessstrainer, onderzoeker, ontdekker, begeleider en verbinder.

Mensen hebben mij altijd geboeid. Sinds 1998 werk ik met en voor mensen; Mensen met uiteenlopende klachten en of problemen; Mensen die zich willen ontwikkelen, groeien; Mensen die voor belangrijke keuzes staan; Mensen die weer grip willen krijgen op zichzelf; Mensen met hun eigen pallet aan talenten, kwaliteiten, vaardigheden en eigen aardigheden. Ook ik heb al een hele reis achter de rug, zowel persoonlijk als professioneel en reis verder en verder……… Voor nu ben ik waar ik zijn wil.

Mijn behoefte om als coach mijn cliënten nog beter te kunnen faciliteren in hun persoonlijke proces heeft mij in 2010 doen besluiten om te starten met de vierjarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik geniet ervan als ik zie dat mensen hun eigen kracht en hulpbronnen (her)ontdekken, zodat ze in staat zijn om bepaalde problemen aan te pakken; mensen te zien groeien en (op)bloeien en te zien dat hun plezier in het leven weer toeneemt.

Missie

Als Therapeut en Coach wil ik een bijdrage leveren aan het vergroten van de levensvreugde van mijn cliënten; plezier in privé- en werkleven.

Levensvisie

Ik geloof in het (vermogen tot) persoonlijk leiderschap van de mens; in zelf het heft in handen nemen; de regie nemen over je leven en werk, in plaats van je afhankelijk en afwachtend op te stellen van anderen en omstandigheden. Als therapeut en coach begeleid ik jou om belemmerende patronen te herkennen en waar nodig te veranderen, je kwaliteiten en krachtbronnen te (her)ontdekken – je persoonlijke toolkit – en in te zetten voor jezelf. Ontwikkelen en groeien is thuiskomen bij jezelf, zijn wie je in wezen bent.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op! Ook als je een afspraak met me wilt maken.

Karin Kruisweg
Geregistreerd bij VIT en RBCZ