Ervaringen van cliënten

therapie-abcoude-emdr-karin-kruisweg

ReviewsTherapie Abcoude – Karin

5 / 5 sterren –
“Het belangrijkste resultaat van de sessies met Karin is dat ik mij nu vrijer/ lichter voel, dat ik me niet meer zo druk maak over de toekomst en meer in het hier en nu leef en daarvan kan genieten. Ik ben vrolijker en voel me zelfverzekerder.

De doelen die we bij aanvang hebben geformuleerd heb ik behaald, misschien wel meer dan ik had verwacht. En ik heb vertrouwen gekregen dat ik hiermee verder kan werken aan mijzelf.”Therapie Abcoude – Karin

5 / 5 sterren –
“Dankzij onze sessie kreeg ik inzicht in hoe ik intern oordeel over mijzelf en hoe ik beter kan luisteren naar een ander stemmetje in mij. Ik ben gaan inzien hoe het mijn relaties en relatiekeuzes beïnvloedt en dat ik dat niet meer wil.

Ik vind Karin professioneel, integer, kundig. Knap hoe je een sessie een duidelijke opbouw kan geven, en zonder druk afrondt.”Therapie Abcoude – Karin

5 / 5 sterren –
“Ik kwam bij Karin voor (rouw-) verwerking, acceptatie en leren omgaan met de gevolgen van een ongeluk.

Na de inventarisatie van mijn vragen werd op een open en prettige wijze de hele ui afgepeld. Vraag na vraag werd aangepakt. Als het ware met een onzichtbare, maar wel sturende, hand werd ik door al mijn vragen heen genomen. Het heeft mij rust gegeven.”Therapie Abcoude – Karin

5 / 5 sterren –
“Ik kwam bij Karin omdat ik meer autonomie wilde ervaren. Ik was constant bezig met zorgen voor de ander, altijd maar doorgaan, zonder me af te vragen wat ik nu eigenlijk wil.

Ik heb geleerd om beter naar mezelf te luisteren en te herkennen wat me weghoudt bij mezelf. Waarom ik doe wat ik doe.

Ik geniet weer, doe dingen voor mezelf, omdat ik ze wil. Ik ben erg visueel ingesteld. ik vond de verschillende werkvormen die ze inzette heel verhelderend. Ik ben visueel ingesteld en heb ervaren dat het bij mij goed werkt.”Therapie Abcoude – Karin

5 / 5 sterren –
“Ik heb Karin voor het eerst opgezocht in 2013. Ik voelde mij moe en had weinig energie. Met Karin heb ik uitgezocht of ik overwerkt was c.q. in een burn-out terecht was gekomen.

Op een voor mij hele prettige manier hebben we één voor één de aandachtspunten aangeraakt. Met regelmatig vragen om thuis over na te denken, een klein maar makkelijk lezend boekje om verder wegwijs te worden en soms opdrachten om thuis verder uit te werken zijn de voor mij spelende issues verwerkt.

Omdat dit op een zeer prettige maar ook efficiënte wijze gebeurde, heb ik er enkele sessies aangeplakt om ook wat onverwerkt oud zeer te verwerken.”
Reacties cliënten
Meer reviews kun je lezen op Therapiepsycholoog.com

Bekijk reviews >